//Ετήσια κοπή πίτας των τμημάτων βόλλεϊ

Ετήσια κοπή πίτας των τμημάτων βόλλεϊ

Την καθιερωμένη πίτα έκοψαν τα τμήματα βόλλεϋ της ΕΑΛ την Κυριακή το πρωί 10 Φεβρουαρίου. Σε μία όμορφη λιτή γιορτή συγκεντρώθηκαν στο 1ο γυμνάσιο αθλητές και αθλήτριες όλων των αγωνιστικών τμημάτων και παιδιά από τις ακαδημίες αγοριών και κοριτσιών.

Πριν και μετά την κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε εσωτερικό τουρνουά των ακαδημιών, με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων από την πόλη της Λάρισας, καθώς και αυτών της Τερψιθέας και του Πλατυκάμπου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Λαρισαίων κος Απόστολος Καλογιάννης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα αθλητισμού κος Γεώργιος Κωσταρόπουλος, ο εκπρόσωπος της περιφέρειας Θεσσαλίας κος Νικόλαος Λιούπας, ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Ιωάννης Περουλάκης, καθώς και οι επίτιμοι πρόεδροι κύριοι Σπύρος Μπαρμπούτης και Θεόδωρος Ματίκας, αθλητές της γυναικείας και ανδρικής ομάδας, των τμημάτων υποδομής, των ακαδημιών, αλλά και πολλοί γονείς και φίλοι του συλλόγου.

Επίσης το παρόν έδωσαν οι κύριοι Χρήστος Σωτηρόπουλος και ο Γιώργος Καραγεωργόπουλος εκπρόσωποι του εκπαιδευτικού οργανισμού Σύγχρονο 1975 & Νους οι οποίοι συνομίλησαν με τον πρώην πρόεδρο κο Σπύρο Μπαρμπούτη και τον νυν πρόεδρο Ιωάννη Περουλάκη ,δεχτήκανε τις ευχαριστίες μας για την μέχρι τώρα συνεργασία και δεσμευτήκανε για την συνέχιση της χορηγικής υποστήριξης του εκπαιδευτικού οργανισμού προς το σύλλογό μας.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΛ κος  Ιωάννης Περουλάκης αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους,  έδωσε συγχαρητήρια στους προπονητές, τους αθλητές αλλά και τους γονείς για τη δημιουργική συνεργασία που έχουν με το σύλλογο και η οποία έχει φέρει πολύ σημαντικά αποτελέσματα στον αθλητισμό της πόλης. Επίσης ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς, αφού χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο κος Απόστολος Καλογιάννης και ο κος Νικόλαος Λιούπας, οι οποίοι μεταξύ άλλων τόνισαν:

Απόστολος Καλογιάννης, Δήμαρχος Λαρισαίων: «Από την πλευρά μας ως δήμος Λαρισαίων ενθαρρύνουμε τους συλλόγους για το έργο τους ώστε να συνεχίσουν την προσπάθεια με τον ίδιο ζήλο και την ίδια θέρμη που καταδεικνύουν μέχρι σήμερα».

Νικόλαος Λιούπας, εκπρόσωπος Περιφέρειας Θεσσαλίας: «Συγχαρητήρια στους προπονητές αθλητές και γονείς και εύχομαι να συνεχίσουν με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διανεμήθηκαν και λαχνοί για τη λαχειοφόρο των τμημάτων βόλλεϋ, με πλούσια δώρα, η κλήρωση της οποίας θα γίνει την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου.
Θερμότατες ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε στην Αρτοποιεία – Ζαχαροπλαστική Αφοι Ηλία Καράτζιου, για την προσφορά της υπέροχης βασιλόπιτας.

Ευχαριστούμε επίσης την αθλητική ιστοσελίδα για το βόλλεϋ volleynewsthessalias για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης και την παραχώρηση των φωτογραφιών για χρήση από το σύλλογό μας. Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο