//Έφηβοι και Άνδρες ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους

Έφηβοι και Άνδρες ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους

Με την ομάδα των εφήβων να ανοίγει την αυλαία το Σάββατο ξεκινάει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το αντρικό τμήμα της ΕΑΛ.

Οι νεαροί αθλητές θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα της Αργώ Βόλου στις 5 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Β. Παρασκευόπουλος.

Στόχος, η καλή εμφάνιση και νίκη επί του αντιπάλου της καθώς στο σύνολο της ΕΑΛ υπάρχουν και νέα πρόσωπα, μεταξύ αυτών και η προπονήτρια της ομάδας Μαρία Σκανίκα που τις οδηγίες της θα ακολουθούν οι νεαροί παίκτες.

Το πρωτάθλημα εφήβων θα διεξαχθεί σε ένα γύρο και η πρωταθλήτρια ομάδα θα προκριθεί στην Β’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής

Τη σκυτάλη παίρνει την Κυριακή η ανδρική ομάδα η οποία θα αγωνιστεί κι αυτή στο Βόλο με την Αργώ στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι περσινοί πρωταθλητές ΕΣΠΕΚΕΛ θα διεκδικήσουν την πρωτιά του ομίλου ώστε να συμμετάσχουν στα μπαράζ ανόδου για την Α’ 2 Εθνική κατηγορία.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικήςΤο πρωτάθλημα του Ζ’ ομίλου θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση θα αναμετρηθούν όλες οι ομάδες σε δύο γύρους και στη δεύτερη θα προκριθούν οι τέσσερις πρώτες, όπου θα διεξαχθούν αγώνες playoff ενός γύρου με βαθμολογία για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο