//Άνετη νίκη με την ΑΕΛ για τους άνδρες

Άνετη νίκη με την ΑΕΛ για τους άνδρες

Τρίτη διαδοχική νίκη για την ανδρική ομάδα της ΕΑΛ, που επικράτησε πιο εύκολα απ’ οτι αναμενόταν της φιλοξενούμενης ΑΕΛ με 3-0 σετ την Κυριακή το απόγευμα. Η ΕΑΛ δεν πιέστηκε σχεδόν καθόλου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, παρά μόνο μέχρι τα μισά του τρίτου σετ όπου δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα στην υποδοχή.

Μετά το αρχικό 2-3 του πρώτου σετ οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν διαφορά που έφτασε ως και τους επτά πόντους ως το 16-13. Στο σημείο αυτό ο αγώνας διακόπηκε, καθώς μερίδα οπαδών της ΑΕΛ είσεβαλαν με τη βία στο γήπεδο, χωρίς τον απαραίτητο έλεγχο πιστοποιητικών όπως προβλέπει το αγωνιστικό πρωτόκολλο κατά του covid-19. Αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις,οι διαιτητές κάλεσαν την αστυνομία και το γήπεδο εκκενώθηκε. Η όλη διακοπή διήρκησε περίπου 45 λεπτά έως ότου ξαναρχίσει το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα το πολύ καλό μπλοκ των γηπεδούχων και τα πολλά λάθη των παικτών της ΑΕΛ έφεραν φυσιολογικά το 25-15.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο σετ με την ΕΑΛ να έχει σταθερά τον έλεγχο του αγώνα και προβάδισμα από τέσσερις ως και δεκατρείς πόντους με αποτέλεσμα το σετ να λήξει με 25-14.

Στο τρίτο σετ υπήρξαν κάποια προβλήματα κυρίως στην υποδοχή της ΕΑΛ με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να προηγηθούν με 4-11. Οι γηπεδούχοι όμως ανέκαμψαν και μείωσαν σε 9-11. Οι παίκτες της ΑΕΛ άνοιξαν και πάλι τη διαφορά σε 11-16 και 12-18. Όμως με τα σερβίς του Παπατσιμούλη που δυσκόλεψαν την υποδοχή τους, η ΕΑΛ προηγήθηκε με 21-18. Από εκεί και μετά οι δύο ομάδες έπαιρναν διαδοχικά πόντους ως το τελικό 25-23.detox-logo

Χωρίς ιδιαίτερη πίεση οι παίκτες της Μαρίας Σκανίκα κατάφεραν εύκολα να ξεπεράσουν το εμπόδιο της συμπολίτισσας, μένοντας μόνοι πρώτοι στο βαθμολογικό πίνακα με εννέα βαθμούς και χωρίς απώλεια σετ σε τρεις αγώνες.

Ε.Α.Λ.: (Σκανίκα Μ) Μωυσιάδης Α, Παπατσιμούλης Π, Ναλετάκης Χ, Κουτσομάρκος Κ, Γαλάνης Ε (λ), Μούρος Δ, Μαντάρας Κ, Μαγκούτης Γ, Τσέτσιλας Κ, Καλύβας Α, Κωνσταντινίδης Κ, Ζαχαρούλης Γ, Παπαχρήστος Ο, Πηλίτσης Π (λ).

Α.Ε.Λ.: (Νικητάκης Ν) Αρχοντής Α, Καβαδίας Ο, Κόκκας Σ (λ), Παπαδόπουλος Ο, Τριανταφύλλου Α, Βουτυρίτσας Χ, Αλεξόπουλος Σ, Γκότοβος Κ, Καραγιώργος Χ, Τσιώλης Ι, Πλατής Ι, Καμπούρης Α (λ), Βασιλάκος Χ.

Διαιτητές: Μπατσίλα Δ, Κατσούλης Χ, Νταβαρούκα Γ.

Τα σετ του αγώνα: 25-15 (60΄), 25-14 (24΄), 25-23 (25΄)

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ιστότοπο volleynewsthessalias για την ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση του αγώνα και την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού. Μπορείτε να δείτε το βίντεο του αγώνα εδώ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο