//Άνδρες: Επίσημος αγώνας μετά από 20 μήνες

Άνδρες: Επίσημος αγώνας μετά από 20 μήνες

Μετά από είκοσι και πλέον μήνες αποχής από επίσημους αγώνες, λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων από τον covid-19, η ανδρική ομάδα της ΕΑΛ επανέρχεται σε αγωνιστική δράση.

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής την ομάδα του Α.Ο. Ακαδημία Τυρνάβου.

Οι παίκτες προετοιμάστηκαν για περίπου δύο μήνες από την προπονήτρια της ομάδας Μαρία Σκανίκα. Όπως δήλωσε η κόουτς “κύριος σκοπός της προετοιμασίας ήταν η ενδυνάμωση των αθλητών για την αποφυγή τραυματισμών από τη μεγάλη διάρκεια της αποχής και κατά δεύτερο λόγο, η τακτική προετοιμασία της ομάδας”.

Η πανδημία όμως άφησε το στίγμα της και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αφού φέτος θα συμμετάσχουν μόνο επτά ομάδες, δύο λιγότερες από την περσινή χρονιά. Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι: Α.Ε. Λάρισας, Α.Ο. Ακαδημία Τυρνάβου, Α.Σ. Αργώ Βόλου, Α.Σ. Δωρίδας, Γ.Σ. Βόλου, Ε.Α. Λάρισας, Σ.Φ.Α.Α. Άμιλλα Τρικάλων.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης την Κυριακή στις 8 το βράδυ και θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται.

Δυνατότητα παρουσίας ενηλίκων θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές ή με πιστοποιητικό νόσησης. Οι ανήλικοι 13 έως και 17 ετών μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο προσκομίζοντας PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών ή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Ο έλεγχος θα γίνεται στις εισόδους του γηπέδου με την χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού/νόσησης, PCR και rapid tests με ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική απ’ όλους και καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής:

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο