//Α΄2 Ανδρών: Τέταρτη νίκη – δεύτερη εκτός έδρας – για τους άνδρες

Α΄2 Ανδρών: Τέταρτη νίκη – δεύτερη εκτός έδρας – για τους άνδρες

Με την τέταρτη νίκη τους και δεύτερη εκτός έδρας, συνέχισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της η ανδρική ομάδα το περασμένο Σάββατο, επικρατώντας στα Τρίκαλα της τοπικής Άμιλλας με 1-3 σετ στη Θεσσαλική κόντρα της Α΄2 ανδρών.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά και με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα της Λάρισας παίρνοντας μικρό προβάδισμα με 1-5. Στο 4-6 όμως ο τραυματισμός του Τσέτσιλα ξάφνιασε και επηρέασε τους φιλοξενούμενους που βρέθηκαν πίσω στο σκορ 8-6. Ώσπου να βρουν και πάλι τα πατήματα τους η διαφορά μεγάλωνε με τους παίκτες των Τρικάλων να εκμεταλλεύονται τα λάθη τους και να φτάσει ως και τους έξι πόντους. Με τη διαφορά αυτή οι γηπεδούχοι κατέκτησαν και το πρωτο σετ με 25-19.

Στο δεύτερο σετ η απόδοση των παικτών της ΕΑΛ ανέβηκε, από νωρίς πήραν μικρό προβάδισμα στο σκορ που με τη ροή του παιχνιδιού όλο και αυξανόταν για να φτάσει ως και τους δώδεκα πόντους (9-21), αφού ανάγκασαν τους γηπεδούχους να υποπέσουν σε αρκετά λάθη, και έτσι επικράτησαν εύκολα με 15-25.

Στο τρίτο σετ οι δύο ομάδες ήταν αρκετά κοντά στο σκορ με την ΕΑΛ να προηγείται αλλά να μην ξεφεύγει πάνω από δύο πόντους, ως το 16-17 όπου οι παίκτες του Λάμπρου Πράπα πίεσαν λίγο περισσότερο για το 19-25 και 1-2 σετ.

Στο τέταρτο σετ και πάλι η ΕΑΛ πήρε ικανό προβάδισμα (3-10), αλλά ένα διάστημα αδράνειας και λαθών έδωσαν προς στιγμή το δικαίωμα στους γηπεδούχους να ελπίζουν για κάτι καλύτερο αφού ισοφάρισαν σε 14-14. Όμως η εμπειρία των Λαρισαίων δεν άφησε περιθώρια αφού και πάλι ξέφυγαν με 15-23 και το τελικό 18-25.

Τα σετ: 25-19 (25΄), 15-25 (19΄), 19-25 (25΄), 18-25 (22΄).

Σ.Φ.Φ.Α. Άμιλλα: (Γούλας Ε) Βήτας Σ, Θάνος Α, Κόκκας Ε-Ι, Ζησόπουλος Θ, Θεοδωρόπουλος Π, Μαρκόπουλος Μ, Παπατσιμούλης Π-Α, Λιανός Α, Δαλάκας Χ, Βαρδούλης Σ, Αναγνώστου Α, Βαρδούλης Ι (λ), Γεωργιάδης Χ. (λ).

Ε.Α.Λάρισας: (Πράπας Λ) Μωυσιάδης Α, Ναλετάκης Χ, Γερομίχαλος Α, Σιώμος Α-Κ, Σωτηρίου Α (λ), Μαντάρας Κ, Μαγκούτης Γ, Τσέτσιλας Κ, Μπαζιάνας Σ, Κωνσταντινίδης Κ, Πράπας Χ, Παπαδογούλας Α (λ), Νταφούλης Α.

Διαίτητές: Αθανασόπουλος Α, Μπατσίλα Δ, Καπέλου Μ.

 

Η ΕΑΛ σταθεροποιήθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας έχοντας τέσσερις νίκες και δύο ήττες (από την πρώτη ΧΑΝΘ και τον Τρίτο Περσέα).

Το ερχόμενο Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα, θα υποδεχτεί στο κλειστό της Νεάπολης τον δεύτερο στη βαθμολογία Φοίνικα Πολίχνης σε ένα κομβικό παιχνίδι το οποίο θα είναι και το τελευταίο για το 2023.

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο