//Α΄2 Ανδρών:  Ηττήθηκαν οι άνδρες από την Κομοτηνή

Α΄2 Ανδρών:  Ηττήθηκαν οι άνδρες από την Κομοτηνή

Με ήττα από την Μ.Γ.Σ.Α.Ε. Κομοτηνής συνέχισε η ανδρική ομάδα τις υποχρεώσεις της για την 11η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Α΄2 Εθνικής κατηγορίας.

Παρά το καλό ξεκίνημα στο πρώτο σετ, όπου η ΕΑΛ επικράτησε εύκολα, δεν κατάφερε να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό αφού παρουσίασε μέτρια εικόνα στη συνέχεια του παιχνιδιού και σε συνδυασμό με την βελτίωση της εμφάνισης της ομάδας της Θράκης είχε ως αποτέλεσμα την ήττα.

Μετά και από αυτή την ήττα, η ομάδα της ΕΑΛ βρέθηκε στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα σετ: 25-13 (27΄), 19-25 (27΄), 23-25 (25΄), 21-25 (22΄).

Ε.Α. Λάρισας: (Πράπας Λ.) Μωυσιάδης Α, Παπατσιμούλης Π, Γερομίχαλος Α, Σιώμος Α, Παπαθανασίου Α (λ), Μαντάρας Κ, Μαγκούτης Γ, Τσέτσιλας Κ, Καλύβας Α, Μπαζιάνας Σ, Σιώμος Ε, Κωνσταντινίδης Κ, Πράπας Χ, Πηλίτσης Π (λ).

Μ.Γ.Σ.Α.Ε. Κομοτηνής: Απλαδάς Σ, Αρμπύρας Α, Βαρσάμης Γ, Θεοδωρακόπουλος Κ, Μπανιώτης Ρ, Παπαζογλου Μ, Ποιμενίδης Χ (λ), Σπύρου Κ, Ταλιάκας Α, Χατζη-Βλασίου Α.

Διαιτητές: Χλωρός Χ, Μπόλης Ο, Πάικου Α.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Επόμενο παιχνίδι για τους άνδρες της ΕΑΛ στο κλειστό της Νεάπολης, όπου θα υποδεχτούν την ομάδα του Πανοράματος το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα, για την δωδέκατη και πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο