//Α΄2 Ανδρών:  Ήττα από τη ΧΑΝΘ στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς

Α΄2 Ανδρών:  Ήττα από τη ΧΑΝΘ στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς

Δεν τα κατάφεραν οι άνδρες της ΕΑΛ απέναντι στη δεύτερη στη βαθμολογία ΧΑΝΘ, στον τελευταίο αγώνα για το 2022 και ηττήθηκαν στο κλειστό της Νεάπολης με  0-3 σετ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από τα, κατά διαστήματα, πολλά συνεχόμενα λάθη των γηπεδούχων, απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα που δεν άφηνε τις ευκαιρίες να χαθούν.

Η απόδοση της ΕΑΛ δεν ήταν η αναμενόμενη, αφού υπήρξαν αρκετά προβλήματα στην υποδοχή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπτυχθεί σωστά στην επίθεση και οι φιλοξενούμενοι να επικρατήσουν σχετικά εύκολα.

Μετά από αυτή την ήττα και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, η ομάδα της ΕΑΛ υποχώρησε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το επόμενο παιχνίδι θα βρει τους άνδρες της ΕΑΛ να ταξιδεύουν στο ακριτικό Σουφλί όπου θα αντιμετωπίσουν σε ένα μεγάλης βαθμολογικής σημασίας αγώνα, τον τοπικό ΑΣΑ Έβρο το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στις 5 το απόγευμα, και θα διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ακριτική ομάδα για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 20-25 (22΄), 20-25 (30΄), 18-25 (22΄).

Ε.Α. Λάρισας: (Πράπας Λ.) Μωυσιάδης Α, Παπατσιμούλης Π, Γερομίχαλος Α, Ματούλας Α, Παπαθανασίου Α (λ), Ζησόπουλος Θ, Μαντάρας Κ, Μαγκούτης Γ, Τσέτσιλας Κ, Καλύβας Α, Μπαζιάνας Σ, Κωνσταντινίδης Κ, Πράπας Χ, Πηλίτσης Π (λ).

Χ.Α.Ν.Θ.: (Νανάς Σ.) Τερζόγλου Σ, Μουρκάκος Ο, Γκιούγκης Δ (λ), Μπαμπαλής Κ,  Γκουγκουρας Μ, Ψαρρής Θ, Κοτόρνος Μ, Πασχαλέρης Γ, Ευγενίδης Π, Αστρινάκης Δ, Rivosecchi A, Τσιανάβας Δ (λ).

Διαιτητές: Χλωρός Χ, Βήτας Β, Καραβάκα Ε.

Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητών, Στέφανου Νανά και Λάμπρου Πράπα, μετά το τέλος του αγώνα, στο κανάλι της ealvolley στο YouTube εδώ .

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Η επόμενη αγωνιστική:

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο