//ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ

Πρεμιέρα για το πρωτάθλημα ανδρών Β΄ Εθνικής έχουμε το προσεχές Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου.

Η ομάδα της ΕΑΛ, συμμετέχει για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο, με αξιώσεις, στο πρωτάθλημα ανδρών του Ζ΄ομίλου της Β΄ Εθνικής. Με μεγάλες αλλαγές στο δυναμικό της φέτος και τον μέσο όρο ηλικίας να έχει πέσει στα 24.5 χρόνια θα διεκδικήσει τις πρώτες θέσεις του ομίλου, απέναντι στο Σ.Π.Α.Καρδίτσας που προβάλλει ως το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, την ΑΕΛ και την Αργώ.

Μετά την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Γιάννη Περουλάκη και Πέτρου Μυλωνά, την αποχώρηση του Τάσου Σκαρμούτσου για επαγγελματικούς λόγους και τη μεταγραφή του Τάσου Μωυσιάδη στη Φθία, η ομάδα ενισχύθηκε με παίκτες νεαρότερης ηλικίας που έλειπαν από τη Λάρισα, είτε λόγω σπουδών, είτε λόγω στρατιωτικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Επίσης στην ανδρική ομάδα προωθήθηκαν για μια ακόμη χρονιά και παιδιά που αγωνίζονται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Τέλος δύο ακόμη παίκτες αποκτήθηκαν, ο Γεράσιμος Κούντριας από την Αργώ Βόλου και ο έφηβος Πέτρος Μπλατσιώτης (με υποσχετική) από τον Αρχέλαο Κατερίνης.

Οι παίκτες που αποτελούν τη σύνθεση της φετινής ομάδας είναι οι: Γούναρης Νικόλαος, Γαλάνης Ελευθέριος, Καλύβας Απόστολος, Ζιούρκας Μιχαήλ, Κουτσομάρκος Βασίλειος, Κουτσομάρκος Κωνσταντίνος, Κούντριας Γεράσιμος, Μαγκούτης Γεώργιος, Ναλετάκης Χαράλαμπος, Σιμόπουλος Αλέξανδρος, Δαλάκας Χρήστος, Λάκης Κωνσταντίνος, Μπλατσιώτης Πέτρος, Χαλιαμπάλιας Νικόλαος, Δοξαριώτης Αχιλλέας, Πράπας Χρήστος, Τσέτσιλας Κωνσταντίνος, Πανταζόπουλος Κωνσταντίνος.

Η έναρξη για την ΕΑΛ γίνεται με προβλήματα καθώς η ομάδα θα αγωνισθεί στο κλειστό της Νεάπολης, και όχι στο Αλκαζάρ όπου προπονείται, αφού υπάρχει πρόβλημα με την αδειοδότηση του γηπέδου, και θα απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους ο Κώστας Κουτσομάρκος.

Έτσι το Σάββατο το απόγευμα στις 7 στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης η ΕΑΛ θα φιλοξενήσει την ομάδα του Σ.Π.Α.Καρδίτσας που προβάλει ως το φαβορί για την πρώτη θέση – όπως προαναφέραμε – αφού την περσινή σαιζόν αγωνιζόταν στην Α΄2 Εθνική κατηγορία.

Καλούνται οι φίλοι του αθλήματος να παρακολουθήσουν ένα πολύ δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι και να ενισχύσουν την ομάδα μας με την παρουσία τους.

Στο πρωτάθλημα του Ζ΄ομίλου συμμετέχουν οι εξής ομάδες: Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ, Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ, Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ, Σ.Π.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΣΦΦΑ Η ΑΜΙΛΛΑ, Α.Σ. ΔΩΡΙΔΑΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ – Σ.Π.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Α.Σ. ΔΩΡΙΔΑΣ – Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΣΦΦΑ Η ΑΜΙΛΛΑ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο