//ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΗΓΑΣΟΥ

ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΗΓΑΣΟΥ

Τον Πήγασο Πολίχνης υποδέχεται την προσεχή Κυριακή στις 5 το απόγευμα η ομάδα της ΕΑΛ, στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ.

            Πρόκειται για ένα παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, καθώς η κάθε ομάδα θέλει να το κερδίσει για τους δικούς της λόγους. Οι μεν φιλοξενούμενοι για να διατηρήσουν τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία και να παραμείνουν στο κυνήγι της ανόδου, οι δε γηπεδούχοι για πάρουν τους τρεις βαθμούς και να ξεφύγουν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και να κυνηγήσουν την παραμονή. Για τους λόγους αναμένεται να γίνει ένα πολύ όμορφο, δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι.

           Ο προπονητής της ομάδας Λεωνίδας Τέλιος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα πλην του στρατευμένου Γαλάνη.

            Στο πλευρό της ομάδας αναμένεται να βρεθούν και πάλι αρκετοί φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν και να ενισχύσουν την προσπάθειά της για ένα θετικό αποτέλεσμα και τη συνέχεια στο δύσκολο δρόμο, ως μοναδικής εκπροσώπου της Θεσσαλίας στο ανδρικό βόλλεϊ της Α΄2 Εθνικής κατηγορίας.

            Μετά τον αγώνα ΕΑΛ-Πήγασος Πολίχνης για το πρωτάθλημα της Α΄2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών, ακολουθεί στις 19:00 ο αγώνας ΕΑΛ-ΑΣ Ασκληπιός Τρικάλων για το πρωτάθλημα Παίδων ΕΣΠΕΚΕΛ.

Το πλήρες πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Σάββατο 13/2

18:00  ΑΣ Γιάννενα – ΑΣ Ελπίς

18:00  ΑΟ Σερρών – ΧΑΝΘ

18:30  Ένωση Τούμπας – ΑΠΣ Αίας Ευόσμου

Κυριακή 14/2

17:00  ΕΑ Λάρισας – Πήγασος Πολίχνης

17:00  ΓΕ Αλεξανδρούπολης – ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου

18:00  ΑΜΣ Νέστωρ – ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής

Ρεπό:  ΑΣ Μακεδονικός

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο