//ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ

ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ

Συνέχισαν το σερί νικών οι άνδρες της ΕΑΛ και κατάφεραν να περάσουν νικηφόρα και από την έδρα της ΑΕΛ. Με όπλα τους την πολύ καλή αμυντική λειτουργία, το σχεδόν αδιαπέραστο μπλοκ και την αποτελεσματική επίθεση, δεν άφησαν περιθώρια στον αντίπαλο να μπορέσει να διεκδικήσει τη νίκη.            

Από το πρώτο σετ φάνηκαν οι διαθέσεις των φιλοξενούμενων, που αγωνίστηκαν με πάθος και ήθελαν περισσότερο τη νίκη από τους γηπεδούχους. Ξεκίνησαν δυνατά και έφτασαν στο σημείο να προηγούνται με 15-5. Όμως η ΑΕΛ εκμεταλλεύτηκε ορισμένες άστοχες ενέργειες και σταδιακά πλησίασε στο σκορ, αλλά η ΕΑΛ έδειξε ψυχραιμία και κέρδισε το σετ με 24-26.

Στο δεύτερο σετ η δουλειά των κυανέρυθρων ήταν πιο εύκολη, αφού κυρίως με τους Γ. Μαγκούτη και Β. Κουτσομάρκο, ύψωσαν τείχος και οι επιθέσεις της ΑΕΛ περνούσαν με δυσκολία.

Το τρίτο σετ κύλησε με τις ομάδες να είναι πολύ κοντά και πότε η μία πότε η άλλη να έχει το προβάδισμα στο σκορ. Η ΕΑΛ εμφάνισε μια χαλάρωση σε κρίσιμα σημεία με φυσικό επακόλουθο οι γηπεδούχοι να κερδίσουν το σετ με 26-24.

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ οι παίκτες της ΕΑΛ μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν το παιχνίδι. Με πολύ καλό σέρβις, δυσκόλεψαν την υποδοχή της ΑΕΛ και με τρομερή διάθεση πήραν από νωρίς προβάδισμα το οποίο κράτησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του σετ και καθάρισαν το παιχνίδι με 1-3.

Ήταν το καλύτερο παιχνίδι της φετινής περιόδου για την ανδρική ομάδα. Όλοι οι παίκτες έδειξαν φοβερή αγωνιστικότητα και πάθος. Ότι είχε δουλευτεί στην προπόνηση το εφάρμοσαν στον αγώνα με αποτέλεσμα τη σχετικά εύκολη επικράτηση.

Το μεγάλο όμως κέρδος για την ΕΑΛ, ήταν η άριστη εμφάνιση του 16χρονου παίκτη της ομάδας παίδων Κωνσταντίνου Πανταζόπουλου, που ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός και παρόλο που είχε ένα μικροτραυματισμό κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ, αγωνίστηκε και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με καταπληκτικά στατιστικά.

Δείτε τον τελευταίο πόντο του παιχνιδιού

Τα σετ: 24-26 (30΄), 17-25 (23΄), 26-24 (29΄), 21-25 (25΄).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΛ: (Καλαθάς Ν.) Βασιλάκος Χ, Τσιώλης Ι, Ισλαμάι Λ, Παπαστεργίου Χ, Γρούσπας Π (L), Κόκκας Σ (L), Ματούλας Α, Σαμιώτης Α, Αρχοντής Α, Δορδοκίδης Θ, Καλαθάς Ν, Καβαδίας Π, Αλεξόπουλος Σ, Μαντάρας Κ.

ΕΑΛ: (Περουλάκης Ι.) Κουτσομάρκος Κ, Μπλατσιώτης Π, Ναλετάκης Χ, Κουτσομάρκος Β, Κούντριας Γ, Νταφούλης Α (L), Σιμόπουλος Α, Γαλάνης Ε (L), Μαγκούτης Γ, Τσέτσιλας Κ, Πράπας Χ, Πανταζόπουλος Κ. 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντωνούλης Χ, Κατσιούλης Χ, Τσιώτη Κ.

Μετά το παιχνίδι παίκτες και παράγοντες της ομάδας γιόρτασαν τη νίκη στο αναψυκτήριο – οβελιστήριο ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ. Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη και χορηγό, Κο Βασίλη Μπαρλαγιάννη καθώς και το προσωπικό του καταστήματος για την άψογη φιλοξενία και εξυπηρέτηση.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο