//ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ

ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ

Με νίκη εκτός έδρας για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Παίδων συνέχισε η ΕΑΛ απέναντι στην ΑΕΛ την Κυριακή το μεσημέρι.

Οι φιλοξενούμενοι δεν παρουσίασαν καλή εικόνα και τα προβλήματα φάνηκαν από το πρώτο κιόλας σετ, παρόλο που προηγήθηκαν με 0-1. Με κακή υποδοχή και αναποτελεσματική επίθεση έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να είναι κοντά στο σκορ, αλλά κατάφεραν να πάρουν το πρώτο σετ με 17-25.

Στο δεύτερο και τρίτο σετ τα προβλήματα έγιναν περισσότερα αφού προστέθηκαν και τα πολλά χαμένα σερβίς, με αποτέλεσμα η ΑΕΛ να καταφέρει να ισοφαρίσει σε 1-1 και στη συνέχεια να προηγηθεί με 2-1 με σκορ 25-19 και 25-21 αντίστοιχα.

Εκεί υπήρξε αντίδραση από την ομάδα της ΕΑΛ που βελτίωσε αισθητά την υποδοχή και την επίθεση της και να επικρατήσει εύκολα με 13-25 ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Το πέμπτο και τελευταίο σετ αρχικά φάνηκε ότι έγερνε υπέρ των γηπεδούχων, αφού με τρία συνεχόμενα χαμένα σερβίς η ΕΑΛ δεν μπορούσε να ξεφύγει. Με αποτελεσματική όμως επίθεση με Πράπα και Νταφούλη κατάφεραν να διασπάσουν την πολύ καλή άμυνα της ΑΕΛ, σταδιακά να περάσουν μπροστά και να κατακτήσουν το σετ με 11-15 και το παιχνίδι με 2-3 σετ, χάνοντας όμως έναν πολύτιμο βαθμό στο κυνήγι της πρώτης θέσης του ομίλου.

Σταθερότερος παίκτης για την ΕΑΛ ο Παπαθανασίου, κυρίως αμυντικά και με καλά σημεία οι Πράπας και Νταφούλης που σήκωσαν το επιθετικό βάρος κυρίως στο πέμπτο σετ.

Τα σετ του αγώνα: 17-25 σε 17′, 25-21 σε 25′, 25-19 σε 27′ 13-25 σε 20′ και 11-15 σε 14′.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΛ: (Τσιώλης Ι) Βουτυρίτσας Χ, Τριανταφύλλου Α (L) , Μωυσιάδης Β, Μάγκας Χ, Μπρούτσος Α, Καμβούκος Μ, Χατζηρούφας Κ, Κοσμάς Α, Πουλίτσης Χ.

ΕΑΛ: (Γαλάνης Ε), Νταφούλης Α, Παπαθανασίου Α, Πράπας Χ, Ρήγας Β, Τσέτσιλας Κ, Ρήγας Σ, Σιώμος Ε, Πηλίτσης Π (L).

Χωρίς λάθη ή διαιτησία της κυρίας Νίκα Μ και Σκορδάρα Α.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Α’ όμιλος

ΑΕΛ – ΕΑΛ                              2-3

ΓΣ ΕΡΜΗΣ – ΑΣ ΑΡΓΩ           0-3

Β’ όμιλος

ΣΠΑΚ – ΓΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ         3-2

ΑΠΣ ΦΘΙΑ – ΣΦΦΑ ΑΜΙΛΛΑ 3-0

Η βαθμολογία

Α’ όμιλος

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο