//ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΤΑΪ ΜΠΡΕΪΚ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΤΑΪ ΜΠΡΕΪΚ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ

Δεύτερη ήττα για την ανδρική ομάδα το περασμένο Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στη Λαμία από την τοπική Φθία.

     Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, η ομάδα της ΕΑΛ, σαφώς καλύτερη σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, αγωνίστηκε με ελλείψεις και τραυματισμούς (ο πασαδόρος Ζιούρκας αγωνίστηκε με ένεση). Αντιμετώπισε το φαβορί του ομίλου στην έδρα του και έδειξε ότι έχει τις προϋποθέσεις – παρά τα προβλήματα – να πρωταγωνιστήσει στον όμιλο.

     Το πρώτο σετ το κέρδισαν οι γηπεδούχοι με 25-22 σε 33 λεπτά. Από εκεί και μετά η ΕΑΛ βελτίωσε το σερβίς και την υποδοχή και δημιουργώντας μια διαφορά ασφαλείας ισοφάρισε ευκολα σε 1-1 με 15-25 σε 24 λεπτά. Στο τρίτο σετ η ομάδα της Λαμίας μέσα σε 27 λεπτά κατάφερε να περάσει μπροστά με 2-1 κερδίζοντας 25-20. Στο τέταρτο σετ οι φιλοξενούμενοι τα έπαιξαν όλα για όλα και παρά τον τραυματισμό του Σκαρμούτσου κατάφερε να ισοφαρίσει και πάλι σε 2-2 με 23-25 να «κλέψει» τον 1 βαθμό και να αποκτήσει ψυχολογικό προβάδισμα. Προβάδισμα που όμως δεν εκμεταλλεύτηκε κατάλληλα, με αποτέλεσμα η Φθία να ξεφύγει στο σκορ με την ΕΑΛ να κυνηγάει και να καταλήξουμε στο τελικό 15-10 και 3-2 σετ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φθία: (Μακρής), Καρβούνης, Μακρής, Γαληρόπουλος, Κόκκοτας, Ράπτης, Κωτσαράς, Παπαθωμόπουλος, Νάτσιος, Δημουλάς, Μπουλούμπασης, Γιαννέλης, Πλιάτσικας.

Ε.Α.Λ. (Τέλιος), Μωυσιάδης, Περουλάκης, Ναλετάκης, Ζιούρκας, Σκαρμούτσος, Μυλωνάς, Γαλάνης, Μαγκούτης, Τσέτσιλας, Καλύβας.

     Επόμενος αγώνας για την ΕΑΛ είναι με τη νεοσύστατη ομάδα της Άμιλλας Τρικάλων.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο