//ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Με ήττα αποχαιρέτησαν το πρωτάθλημα οι έφηβοι της ΕΑΛ, αφού δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι θετικό στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Σ.Π.Α. Καρδίτσας.

Στον αγώνα που έγινε την Κυριακή το απόγευμα 3 Δεκεμβρίου στο κλειστό του ΔΑΚ Καρδίτσας, οι δύο ομάδες απελευθερωμένες από το άγχος – αφού οι γηπεδούχοι είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση – παρουσίασαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι.

Οι αθλητές των δύο ομάδων έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έδειξαν ότι έχουν λαμπρό μέλλον.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι ομάδες στα δύο πρώτα σετ ήταν κοντά στο σκορ. Το πρώτο σετ έληξε με 25-20 σε 23 λεπτά, και το δεύτερο με 25-23 σε 26 λεπτά.

Δυστυχώς αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο πρώτος διαιτητής του αγώνα κύριος Αθανασόπουλος, που με τραγικά, οφθαλμοφανέστατα λάθη – που ξέφευγαν από το όριο του ανθρώπινου – σε βάρος της ομάδας μας, δημιούργησε εκνευρισμό στους παίκτες και στον πάγκο της ΕΑΛ, με αποτέλεσμα την αποβολή του εφόρου της ομάδας για διαμαρτυρία, στο 19-21 του δεύτερου σετ.

Στο τρίτο σετ τα πράγματα ήταν λίγο πιο εύκολα για τους γηπεδούχους, αφού οι φιλοξενούμενοι επηρεασμένοι από τα γεγονότα του 2ου σετ, δε μπόρεσαν να ανταποκριθούν πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα.

Τραγικά λάθη όπως προείπαμε του διαιτητή και μάλιστα σε σημεία που ενδεχομένως να επηρέαζαν και το αποτέλεσμα. Δυστυχώς τέτοιες διαιτησίες αποθαρρύνουν τους νεαρούς αθλητές και μας προβληματίζουν για επόμενα παιχνίδια.

Στο τέλος του παιχνιδιού απονεμήθηκαν μετάλλια και κύπελλο στους παίκτες της Καρδίτσας από το μέλος της ΕΣΠΕΚΕΛ και του ΔΣ της ΕΑΛ κύριο Βασίλειο Τίκα παρουσία των αθλητών της ΕΑΛ.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην επόμενη φάση στην ομάδα του ΣΠΑΚ.

Τα σετ του αγώνα: 25-20, 25-23, 25-19.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Σ.Π.Α.Κ.: ( Παπαγεωργίου Α.): Αντωνίου Κ, Γεωργίου Η, Ντόμπρα Ί, Ντούρλιας Α, Μπούσδας Γ, Κωτούλας Ε, Χατζάτογλου Σ, Γαλάνης Ν, Φατόλας Δ.

Ε.Α.Λ.: (Γαλάνης Ε) Νταφούλης Α, Παπαθανασίου Α, Δαλάκας Χ, Πράπας Χ, Λάκης Κ, Τσέτσιλας Κ, Μπλατσιώτης Π, Πηλίτσης Π, Σιώμος Ε.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο