//ΕΠΙΤΥΧΩΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΑΛ!

ΕΠΙΤΥΧΩΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΑΛ!

Με ένα ωραίο παιχνίδι τελείωσε το πρωτάθλημα για τους άνδρες και παρά την ήττα από την ΑΕΛ η χρονιά κρίνεται επιτυχής.

Αγωνιστικά φάνηκε πως οι παίκτες της ΑΕΛ ήθελαν περισσότερο την ρεβάνς από το πρώτο παιχνίδι με την ΕΑΛ και το πήραν δίκαια με 2-3 (στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα μας είχε κερδίσει με 3-1).

Στόχος για τη χρονιά που κύλισε ήταν η ανάδειξη νέων παικτών στο ανδρικό τμήμα της ΕΑΛ από τις υποδομές της ομάδας, όπως και έγινε. Φέτος η ΕΑΛ εμφανίστηκε στο πρωτάθλημα με νέα παιδιά και έδωσε εμπειρίες σε παίχτες που θα κληθούν να στελεχώσουν το ανδρικό τμήμα της ομάδος στο μέλλον.

Πάντως, ήδη έχει οργανωθεί η επόμενη χρονιά για το ανδρικό τμήμα σε οικονομικό και διοικητικό επίπεδο, ώστε να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα εντός και εκτός γηπέδων την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας για την οικονομική αλλά και ηθική στήριξη στην ομάδα μας και ευελπιστούμε σε μια ακόμα καλύτερη συνεργασία την επόμενη χρονιά.

Επιπλέον, να σημειώσουμε πως η παιδική και η παμπαιδική ομάδα της ΕΑΛ συνεχίζουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους με καλά αποτελέσματα, ελπίζοντας η παιδική ομάδα να συμμετάσχει στη τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος μετά από πολλά χρόνια.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο