//ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΗΤΤΑ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΗΤΤΑ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε η ομάδα των Παμπαίδων την Κυριακή το απόγευμα μέσα στην Καρδίτσα από την αντίστοιχη ομάδα του ΣΠΑΚ.

Οι παίκτες της ΕΑΛ δεν παρουσίασαν το καλό αγωνιστικό πρόσωπο τους και με άσχημη εμφάνιση ηττήθηκαν δίκαια από τους γηπεδούχους.

Από την αρχή του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τους παίκτες της ΕΑΛ να έχουν πολύ κακή υποδοχή και να μη μπορούν να οργανώσουν παιχνίδι. Ο ΣΠΑΚ ξέφυγε με σκορ 16-4 και το μόνο που μπόρεσαν να καταφέρουν οι φιλοξενούμενοι με μια μικρή ανάκαμψη ήταν να “μαζέψουν” το σκορ και να καταλήξουν στο 25-15.

Στο δεύτερο σετ και πάλι οι παίκτες του ΣΠΑΚ είχαν μικρό προβάδισμα σχεδόν μέχρι το 18 αλλα με μια αντεπίθεση η ΕΑΛ επικράτησε με 23-25 ισοφαρίζοντας τα σετ.

Τρίτο σετ και ο ΣΠΑΚ επικράτησε με 25-14 σχεδόν με τον ίδιο τρόπο όπως και στο πρώτο με τη διαφορά όμως να αυξάνεται σταδιακά.

Το τέταρτο σετ ήταν ντέρμπι, οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, με την ΕΑΛ να κάνει την αντεπίθεση της. Δύο καίρια λάθη όμως στο 22 και στον τελευταίο πόντο χάρισαν το σετ και το παιχνίδι στους γηπεδούχους.

Πολύ καλή η διαιτησία του κυρίου Αθανασόπουλου.

Τα σετ: 25-15, 23-25, 25-14, 25-23

Οι συνθέσεις:

ΣΠΑΚ: (Παπαγεωργίου Τ) Στάθης Α, Λαγός Δ, Δεσκατάς Γ, Χαρχαλιώτης Κ, Μπούσδας Γ, Ρουμελιώτης Μ, Γεωργίου Η, Ταμπάκος Μ, Φατόλας Ι, Σταμούλης Ι, Μπουραζάς Δ, Καράι Κ, Νικολάου Μ, Αντωνόπουλος Μ.

ΕΑΛ: (Γαλάνης Ε) Τσέτσιλας Κ, Νταφούλης Α, Παπαθανασίου Θ, Σιώμος Ε, Πηλίτσης Π, Γερομίχαλος Α, Αθανασιάς Γ, Τέλιος Α, Ρήγας Σ (L).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αθανασόπουλος Α.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο