//ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Μια ακόμη νίκη σημείωσε η ομάδα Παμπαίδων την Κυριακή το απόγευμα.

Σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Αλκαζάρ στις 5 το απόγευμα, οι μικροί της ΕΑΛ, επικράτησαν της αντίστοιχης ομάδας της ΑΕΛ με 3-0 σετ.

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και από τις δύο πλευρές, η ΕΑΛ μπήκε πιο δυνατά, χτίζοντας σταδιακά  μια μικρή διαφορά και να προηγηθεί σχετικά εύκολα 0-1 σετ με 18-25.

Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισορρόπησαν το παιχνίδι. Οι δύο ομάδες πήγαιναν σχεδόν πόντο πόντο αλλά οι φιλοξενούμενοι πιο ψύχραιμοι επικράτησαν με 23-25 κάνοντας το 0-2.

Η ΑΕΛ στο τρίτο σετ μπήκε πιο δυναμικά και μέχρι το 17 περίπου είχε ένα μικρό προβάδισμα. Οι παίκτες της ΕΑΛ όμως ήθελαν περισσότερο να τελειώσουν το παιχνίδι και εκμεταλλευόμενοι τα λάθη του αντιπάλου, επανήλθαν δυνατά με αποτέλεσμα να κατακτήσουν και το τρίτο σετ με 23-25.

ΑΕΛ: (Τσιώλης Ι) Μωυσιάδης Β, Βουτυρίτσας Χ, Πουλίτσης Χ, Τριανταφύλλου Α (L), Ζάγκας Χ, Μπρούτσος Α, Χατζηρούφας Κ, Καμβούκος Μ, Μυλωνάς Σ, Αλεξίου Β, Κασκαμπάς Α.

ΕΑΛ: (Γαλάνης Ε), Τσέτσιλας Κ, Νταφούλης Α, Παπαθανασίου Α, Πηλίτσης Π, Γερομίχαλος Α, Αθανασιάς Γ, Ρήγας Σ (L), Τέλιος Α.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βλάχος Δ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο