//ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗΝ Α΄2 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗΝ Α΄2 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

Μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τις μεγάλες κατηγορίες, η ανδρική ομάδα της Ε.Α.Λ. επανέρχεται στο προσκήνιο με την παρουσία της στην Α΄2 Εθνική αγωνιζόμενη στον Γ΄όμιλο της κατηγορίας.

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του Αλκαζάρ αρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Α΄2 Εθνική κατηγορία απέναντι στην επίσης νεοφώτιστη ομάδα του Νέστωρα Θεσσαλονίκης. Ο αγώνας διεξάγεται στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής ημέρας (θυμίζουμε ότι στην 1ηαγωνιστική η Ε.Α.Λ. είχε ρεπό), με την ομάδα του Νέστωρα να έρχεται στο Αλκαζάρ μετά την νίκη επί του Α.Σ. Γιάννενα με 3-2 σετ.

Στον πρώτο της αγώνα στην κατηγορία, η Ε.Α.Λ έχει στόχο να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και μια καθαρή νίκη απέναντι στον αντίπαλό της, μπροστά στους φιλάθλους της πόλης που αναμένεται να ενισχύσουν την ομάδα με την παρουσία τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα απαρτίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από παίκτες της Λάρισας οι οποίοι έχουν προέλθει από τα τμήματα υποδομής, πλην δύο εξαιρέσεων.

Η σύνθεση της ομάδας είναι η εξής: Τέλιος Λεωνίδας (προπονητής), Περουλάκης Γιάννης, Μωυσιάδης Τάσος, Καλύβας Αποστόλης, Μαγκούτης Γιώργος, Ματούλας Θάνος, Ναλετάκης Χάρης, Γαλάνης Λευτέρης, Σκαρμούτσος Τάσος, Μαντάρας Κώστας, Ταμπόσης Γιάννης, Μυλωνάς Πέτρος, Τσούμαρης Γιάννης, Δεληγιάννης Τάσος, Γερομίχαλος Θάνος, Σωτηρίου Άγγελος.

Το πλήρες πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του Γ΄ομίλου (10-11 Οκτωβρίου):

Ε.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ

Α.Μ.Σ. ΝΕΣΤΩΡ

Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

Α.Ο. ΣΕΡΡΩΝ

Μ.Γ.Σ. Α.Ε. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Γ.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΜΠΑΣ

Α.Σ. ΕΛΠΙΣ

Α.Π.Σ. ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Χ.Α.Ν.Θ

ΡΕΠΟ

Μ.Α.Σ. ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο