//ΑΓΩΝΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Με επιτυχία διεξήχθη ο φιλικός αγώνας αλληλεγγύης μεταξύ της ανδρικής ομάδας βόλλεϊ της Ε.Α.Λ. – που φέτος κατέκτησε την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία – και παλαιμάχων παικτών του Συλλόγου, που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τους Εναργούς πολίτες Λάρισας.

Παλιοί και νέοι παίκτες, συναντήθηκαν (ίσως για πρώτη φορά) σε έναν αγώνα αλληλεγγύης και προσφοράς προς το συνάνθρωπο και προσέφεραν όμορφο θέαμα στους φίλους του βόλλεϊ και όχι μόνο. Παρά τη λίγο προχωρημένη ηλικία, έδειξαν ότι βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και ότι η τεχνική του αθλήματος δεν ξεχνιέται εύκολα. Ίσως ο τίτλος που θα ταίριαζε να μην είναι «παλαίμαχοι» αλλά «μη ενεργοί παίκτες».

Οι κάτοικοι της Λάρισας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, κάνοντας πράξη το σύνθημα των ΕνΠοΛ «Μαζί μπορούμε αλλιώς» και προσφέροντας ο καθένας από το υστέρημά του κάποια είδη τροφίμων κατά την είσοδο αντί για εισιτήριο, δείχνοντας έτσι την ευαισθησία τους και την αλληλεγγύη τους στους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

Η ιδέα ξεκίνησε από το αντρικό τμήμα της Ε.Α.Λ. και προτάθηκε στους παλαιμάχους, οι οποίοι χωρίς δεύτερη σκέψη συμφώνησαν και σε χρόνο ρεκόρ συγκεντρώθηκαν. Κατόπιν έγινε η πρόταση στους ΕνΠοΛ, οι οποίοι με χαρά την αποδέχτηκαν άμεσα και υπήρξε άριστη συνεργασία μεταξύ όλων των πλευρών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, έγινε ένα όμορφο και χαλαρό παιχνίδι, με αστεία και πειράγματα, αλλά και εντυπωσιακές φάσεις που απήλαυσαν παίκτες και φίλαθλοι. Για την ιστορία νικήτρια αναδείχθηκε η ανδρική ομάδα της Ε.Α.Λ. με σκορ 1-3 (25-21, 18-25, 21-25, 23-25). Όλα τα σετ ήταν γεμάτα δείγμα της προσπάθειας των παλαιμάχων αλλά και της καλής κατάστασης τους.

Σε αυτό το σημείο αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, πρώτα από όλους στους πολίτες της Λάρισας που υποστήριξαν αυτή την προσπάθεια και καταφέραμε να ενισχύσουμε το δωρητήριο τροφίμων των ΕνΠοΛ. Κατόπιν ευχαριστούμε το εθελοντικό δίκτυο των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, για την αποδοχή της πρότασης, την άψογη συνεργασία και υποστήριξή τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης οφείλουμε στους παλαίμαχους παίκτες αλλά και στους παίκτες της ανδρικής ομάδας της Ε.Α.Λ. που ανταποκρίθηκαν άμεσα και χωρίς αυτούς δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση. Αξίζει λοιπόν να τους αναφέρουμε έναν-έναν ονομαστικά:

Παλαίμαχοι Ε.Α.Λ.: Παπαδημητρίου Βασίλης, Μπούντας Γιάννης, Καρτσιαφλέκης Στέλιος, Τσούμαρης Γιάννης, Τσιλιώνης Βαλάντης, Πράππας Λάκης, Χονδροδήμος Χρήστος, Γούναρης Νίκος, Μπούτλας Λάκης, Τραμπάκουλος Νίκος, Στόγιας Θεόδωρος, Ομπρέα Αλέξης, Ματίκας Κώστας.

Ανδρική Ομάδα Ε.Α.Λ.: Περουλάκης Γιάννης, Μωυσιάδης Τάσος, Ματούλας Θάνος, Ναλετάκης Χάρης, Ταμπόσης Γιάννης, Καμβούκος Νίκος, Καραμπατής Παναγιώτης, Μυλωνάς Πέτρος, Μαντάρας Κώστας, Γαλάνης Λευτέρης, Καλύβας Αποστόλης, Σκαρμούτσος Τάσος, Βασιλάκος Χάρης.

Επίσης ευχαριστούμε το Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας και προσωπικά τον διαιτητή κύριο Τατσιούλη Χρυσόστομο για την αφιλοκερδή διαιτησία του αγώνα, τη διοίκηση του ΕΑΚ Λάρισας για την παραχώρηση του κλειστού Γυμναστηρίου και την επιχείρηση Promoteam για την εκτύπωση στις εμφανίσεις των παλαιμάχων.

Ευελπιστούμε παρόμοιες εκδηλώσεις σαν κι αυτή να συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα και να γίνουν θεσμός, ώστε να βελτιωθεί έστω και λίγο η ποιότητα ζωής ορισμένων συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη γιατί «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ».

Το ανδρικό τμήμα βόλλεϊ της Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο