//Β’ Εθνική Ανδρών: Πέρασε αλώβητη από το Βόλο η ΕΑΛ

Β’ Εθνική Ανδρών: Πέρασε αλώβητη από το Βόλο η ΕΑΛ

Χωρίς απώλειες συνέχισε η ομάδα των ανδρών της ΕΑΛ, αφού το Σάββατο το βράδυ επικράτησε εκτός έδρας της Αργώ Βόλου με 0-3 σετ.

Η ΕΑΛ βρήκε αντίσταση από τους γηπεδούχους μόνο στο πρώτο σετ οι οποίοι με καλό σερβίς πίεσαν και κρατούσαν τη διαφορά στο σκορ στον ένα με δύο πόντους. Οι φιλοξενούμενοι όμως μετά το νωθρό ξεκίνημα, ανέβασαν την απόδοσή τους και πήραν το σετ με 22-25.

Στη συνέχεια οι άνδρες της ΕΑΛ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να “καθαρίσουν” το παιχνίδι, πράγμα το οποίο και έκαναν αφού με πολύ καλή υποδοχή άψογο μπλοκ και εντυπωσιακή επίθεση, κυριάρχησαν στο φιλέ και πήραν εύκολα το δεύτερο και τρίτο σετ με 16 και 18 πόντους αντίστοιχα.

Οι γηπεδούχοι φάνηκαν ανανεωμένοι – μετά και από την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας – και προσπάθησαν για κάτι καλό απέναντι στην ΕΑΛ, όμως η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Βόλου και καλή συνέχεια στην πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Για την ΕΑΛ διακρίθηκαν οι Ναλετάκης και Μαγκούτης.

Τα σετ του αγώνα: 22-25 (20′), 16-25 (22′), 18-25(24′).

Συνθέσεις των ομάδων:

Α.Σ. Αργώ: (Τιρτιράκης Ε) Αβραμίδης Π, Ανδριώτης Μ, Φουρκιώτης Κ, Αναστασιάδης Γ, Δρακάκης Ι, Ισλαμάι Λ, Ισοπάνος Γ, Σκευοφύλαξ Γ, Σωτηρίου Α (L), Σπανουδάκης Γ (L), Παπαδημητρίου Β, Ζηλιαναίος Α.

Ε.Α.Λ.: (Καλύβας Α), Μωυσιάδης Α, Κουτσομάρκος Κ, Ναλετάκης Χ, Γαλάνης Ε (L), Σιμόπουλος Α, Μαντάρας Κ, Μαγκούτης Γ, Τσέτσιλας Κ, Καλύβας Α, Σιώμος Ε, Δαλάκας Χ, Πηλίτσης Π (L).

Διαιτητές: Κατσιούλης Χ, Μπατσίλα Δ, Κόρκου Ε.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο