//Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ: Ηττήθηκαν οι άνδρες από τη Φθία

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ: Ηττήθηκαν οι άνδρες από τη Φθία

Με ήττα ξεκίνησαν οι άνδρες το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 στο εκτός έδρας παιχνίδι από τη Φθία Λαμίας.

Η ΕΑΛ ξεκίνησε ιδανικά το πρώτο σετ και πήρε γρήγορα προβάδισμα μέχρι και 9 πόντους και με άνεση χωρίς προβλήματα επικράτησε σε 21 λεπτά 14-25.

Από εκεί και μετά η Φθία ανέβασε την απόδοσή της και πίεσε περισσότερο, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που «έκατσαν» και με λάθη αλλά και λάθος επιλογές ισοφαρίστηκαν σε 1-1. Παρόμοια ήταν η εικόνα και στα δύο επόμενα σετ, που παρ’ όλες τις προσπάθειες των παικτών της ΕΑΛ, δεν κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι, με τελικό αποτέλεσμα την επικράτηση των γηπεδούχων με 3-1 σετ.

Τα σετ του αγώνα: 14-25 (21΄), 25-19 (26΄), 25-20 (25΄), 25-20 (25΄).

Α.Π.Σ. Φθία: (Παπαθωμόπουλος Θ) Γιαννέλης Σ, Νικολάου Ι, Δημουλάς Κ, Κωνσταντινίδης, Μπελούμπασης Γ (L), Αλεξίου Κ, Τσαδήμας Γ (L), Πάππης Σ, Μακρής Κ, Γρηγοράκης Ι, Κωσταράς Β, Σιακούφης Π.

Ε.Α.Λ.: (Καλύβας Α,) Μωυσιάδης Α, Κουτσομάρκος Κ, Γαλάνης Ε (L), Μαντάρας Κ, Τσέτσιλας Κ, Σιώμος Ε, Πανταζόπουλος Κ, Μπλατσιώτης Π, Σιμόπουλος Α, Μαγκούτης Γ, Καλύβας Α, Πηλίτσης Π (L), Ναλετάκης Χ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλαντζής Η, Μαυράκης Α, Δρόσου Κ.

Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής

Α.Ε.Λ. – Α.Σ. Αργώ.                          3-0

Φιλαθλητικός Σ.Λ. -Α.Σ. Δωρίδα  3-0

Α.Ο. Ακαδημία – Σ.Φ.Φ.Α. Άμιλλα  0-3

Α.Π.Σ. Φθία – Ε.Α.Λ.                         3-0

Βαθμολογία

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο