//#OneDayMore4Volleyball

#OneDayMore4Volleyball

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Βόλλεϊ (CEV) με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο και το «μπόνους» μιας παραπάνω ημέρας, διοργανώνει μια εκστρατεία στις 29 Φεβρουαρίου 2016, που έχει σκοπό να φέρει όλο τον κόσμο – αθλητές και μη, παιδιά νέους και ενήλικες ανεξαρτήτως τεχνικών δεξιοτήτων – σε ένα πνεύμα φιλίας και fair play για το άθλημα του βόλλεϊ.

            Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχει και η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) με τη συνεργασία και τη βοήθεια όλων των σωματείων της Ελλάδας μεταξύ αυτών και της Ε.Α.Λ.

#OneDayMore4Volleyball

Ο ΣΤΟΧΟΣ: Να δημιουργηθεί ρεκόρ με τα περισσότερα παιχνίδια σε μία ημέρα σε ολόκληρη την Ευρώπη και το βόλλεϊ σε πρώτο χρόνο να βγει στο προσκήνιο ως το πρώτο άθλημα που αναλαμβάνει τέτοια δράση.

Ο ΤΡΟΠΟΣ: Δύο ομάδες των 6 παικτών θα αγωνιστούν σε ένα σετ των 29 πόντων.

Η ΠΡΟΒΟΛΗ: Κάθε ομάδα θα στείλει υλικό (φωτογραφία ή βίντεο στην ΕΟΠΕ), το οποίο και θα αποσταλεί στη CEV, ενώ παράλληλα η δράση θα κοινοποιηθεί και θα προβληθεί και από τα επίσημα social media της ΕΟΠΕ αλλά και των σωματείων.

Η Ελλάδα παίζει βόλλεϊ, αγαπά το βόλλεϊ και στις 29 Φεβρουαρίου 2016 θα δηλώσει παρών σε ένα ξεχωριστό event.

Ελάτε να το γιορτάσετε μαζί με την πιο ιστορική ομάδα βόλλεϊ της Λάρισας αυτό το μοναδικό event. ΟΛΟΙ παίζουν βόλλεϊ (παιδιά, φίλοι, παλαίμαχοι, μικτό, σχολεία).

Δείτε εδώ τη σχετική ανακοίνωση της ΕΟΠΕ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο