//ΕΥΧΕΣ και ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ανδρικού τμήματος Βόλεϊ της ΕΑΛ

ΕΥΧΕΣ και ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ανδρικού τμήματος Βόλεϊ της ΕΑΛ

Η ομάδας μας από το τη φετινή περίοδο (2017-2018) προχώρησε σε αλλαγές. Με στόχο τη μείωση του μέσου όρου ηλικίας και την προώθηση νέων παιδιών στην αντρική ομάδα, αποχώρησαν οικειοθελώς οι μεγαλύτεροι παίχτες, οι οποίοι φυσικά δε παύουν να βοηθούν την ομάδα, όποτε αυτή τους χρειάζεται. Αξίζει να σημειωθεί πως ο μέσος όρος ηλικίας μειώθηκε κατά 8 περίπου έτη (29,5 έτη το 2016, σε 21 έτη το 2017).

Παράλληλα με την μείωση του μέσου όρου ηλικίας, η διοίκηση είχε ως στόχο να συνεχίσει η ομάδα μας να παίζει βόλεϊ υψηλού επιπέδου, τηρουμένων των αναλογιών και των απαιτήσεων της κατηγορίας. Και ο στόχος αυτός επετεύχθη αφού η ανδρική ομάδα βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας για τη Β εθνική κατηγορία και ευελπιστούμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Επιπλέον, στόχος της ομάδας μας ήταν και είναι η προώθηση Λαρισαίων παικτών. Για το λόγο αυτό δεν έγινε και καμία μεταγραφική κίνηση το καλοκαίρι, πλην του πασαδόρου μας, μεταγραφή νευραλγική για την εύρυθμη αγωνιστική λειτουργία της ομάδας.

Οι ακαδημίες της ΕΑΛ ενισχύθηκαν σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και το σωματείο μας αγωνίζεται φέτος με αξιώσεις σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα (εφήβων, παίδων, παμπαίδων), παρά τις όποιες οικονομικές δυσκολίες που διανύουμε όλοι μας και κόντρα σε όλες τις προβλέψεις στην αρχή της φετινής χρονιάς.

Η ανδρική ομάδα της ΕΑΛ λειτουργεί και θα συνεχίσει να λειτουργεί με την συνεισφορά όλων και με γνώμονα την αγάπη για το άθλημα. Αρκεί να σημειωθεί πως κανείς εμπλεκόμενος δε αποσκοπεί στο κέρδος, αφού κανείς (παίκτες, προπονητής, διοίκηση) δεν αμείβεται για ότι προσφέρει στο ανδρικό τμήμα.

Επισημαίνεται επίσης ότι η ομάδα έχει τακτοποιημένες όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις προς όλους και ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας, που δείχνουν έμπρακτα ότι στηρίζουν τον αθλητισμό.

Ευχαριστούμε λοιπόν:

1.Την εταιρεία SIN HELLAS (http://www.sinhellas.gr/index.php/el/)
2.Την καφετέρια Las Ramblas (https://www.facebook.com/LasRamblas.gr/)
3.Tην εταιρεία καυσίμων ΓΚΕΒΡΟΣ (https://www.facebook.com/gkevros/?fref=ts)
4.Τα ΟΠΤΙΚΑ ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝ (https://www.facebook.com/Chatzisymeon-optika-385814831516328/)
5.Τη διαιτολόγο – διατροφολόγο Κυρία Αναστασία Σιατήρα (https://www.facebook.com/Siatira/ )
6.To ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ (www.iekdimitra.gr )
7.Το εξειδικευμένο συνεργείο Ford – Ovalbluespecialists  – (https://www.facebook.com/OvalblueFordspecialists/)
8.To φυσικοθεραπευτή Κύριο Αναστασόπουλο Ιωάννη
9.Το Οβελιστήριο «Πάμε Πλατεία» (https://www.facebook.com/PamePlateiaLarisa )
10.Τις Εκτυπώσεις Κυρίου Νίκου Τουφεξή
11.Το Sport Café Baraze (https://www.facebook.com/Baraze-250977151692520/ )
12.Το αρτοποιείο Αφοί Καράτζιου
13.Το φροντιστήριο «ΔΙΑΚΡΙΣΗ»
14.Τις ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΕΞΑΡΧΟΥ (https://www.facebook.com/ExarchouAsphaleiesLarisa/)
15.Και όλους τους αφανείς χορηγούς…

Ευχόμαστε σε όλο το κόσμο καλές γιορτές και το 2018 να είναι ένα έτος γεμάτο υγεία και ευτυχία για όλο το κόσμο και με περισσότερα παιδιά στα γήπεδα!

Περουλάκης Γιάννης
Γενικός Αρχηγός Ανδρικού Τμήματος Βόλεϊ ΕΑΛ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο