//Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους Άνδρες

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους Άνδρες

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους με 3-1 έκαναν οι άνδρες της Ε.Α.Λ. απέναντι στον Φιλαθλητικό Λαμίας, και με αυτό τον τρόπο έκλεισαν τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2014.
Η ομάδα της Ε.Α.Λ. ξεκίνησε τον αγώνα κάπως νωθρά και οι παίκτες του Νίκου Καλαθά πήραν γρήγορο προβάδισμα στο σκορ του πρώτου σετ με 4 πόντους διαφορά. Σιγά σιγά η Ε.Α.Λ. άρχισε να ανακάμπτει αλλά πάντα κυνηγούσε το σκορ που κυμαινόταν από 4 έως 7 πόντους. Αποτέλεσμα ήταν να χαθεί το πρώτο σετ με σκορ 18-25.
Στο 2ο σετ η ομάδα της Λάρισας μπήκε πιο δυνατά βελτίωσε το μπλοκ, περιόρισε τα λάθη του 1ου σετ και κέρδισε καθαρά το σετ με 25-18.
Στο 3ο σετ η Ε.Α.Λ. ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοσή της χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενους που παρόλα αυτά κατάφεραν να κερδίσουν 20 πόντους.
Το 4ο σετ ήταν καθαρή υπόθεση των γηπεδούχων που σε 19 λεπτά το τελείωσαν με 25-11, έχοντας πολύ καλή απόδοση σε μπλοκ και επίθεση.
Τα σετ του αγώνα:     1ο 18-25 (30΄)
                                    2ο 25-18 (27΄)
                                    3ο 25-20 (20΄)
                                    4ο 25-11 (19΄)
 
            Πριν από την έναρξη του αγώνα, μετά από αίτημα των φιλοξενουμένων, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για το θάνατο του πρώην παίκτη του Φιλαθλητικού Κώστα Κατσηλογιάννη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής.
            Η ομάδα μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
 
Συνθέσεις ομάδων:
Ε.Α.Λ. : Ματίκας Κ., Ματούλας Αθ., Σκαρμούτσος Αν., Περουλάκης Ι., Μαγκούτης Γ., Ναλετάκης Χ., Μαντάρας Κ., Κοτίτσας Δ., Μωυσιάδης Αν., Παληάς Κ., Καλύβας Απ., Γαλάνης Ελ. (L).
Φιλαθλητικός: Αναγνωστόπουλος, Ζαρκαδάς Γρ., Μιχαλόπουλος, Αθανασίου Α., κουφιώτης Π., Τσουροπλής Α., Τζουβάρας Ε. (L), Στάικος Στ., Κοτσίλης Γ., Καλαθάς Ν., Φλώρος Γ. (L), Πιτσογιάννης.
 
Ο επόμενος επίσημος αγώνας για την ομάδα της Ε.Α.Λ. θα είναι την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στο Βόλο με την τοπική Αργώ.
 
Το πλήρες πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
Ημερομηνία       Γήπεδο                                 Ώρα       Ομάδες
Κυρ. 18-1-2015  ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ      16.00     Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ-Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ
Κυρ. 18-1-2015  Δ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ                 16.00     ΦΙΛ/ΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ        
Κυρ. 18-1-2015  ΔΕΣΚΑΤΗΣ                           16.00     Γ.Σ. ΔΕΣΚΑΤΗΣ-Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ       
                                Α.Ψ.Λ. ΜΕΔΕΩΝ Ρεπό
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο