//ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ, ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ, ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Με μια ακόμη νίκη ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων για την ομάδα παίδων της ΕΑΛ, που συνοδεύτηκε από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Α’ όμιλο.

Νικηφόρα πέρασε και από το Βόλο, κερδίζοντας την τοπική Αργώ με 2-3 σετ. Η ομάδα της ΕΑΛ δεν παρουσίασε το καλύτερο της πρόσωπο και δυσκολεύτηκε απέναντι στην πολύ μαχητική – παρά τις απουσίες – Αργώ. Στα σημεία όμως που έπρεπε έδειξε χαρακτήρα και πήρε τη νίκη.

Οι δύο ομάδες είχαν ήδη προκριθεί στα ημιτελικά της Ένωσης και διεκδικούσαν την πρώτη θέση στον όμιλο. Στην ΕΑΛ αρκούσαν μόνο δύο σετ, αλλά οι παίκτες ήθελαν τη νίκη.

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν σχεδόν πόντο πόντο μέχρι το 11 όπου οι φιλοξενούμενοι με αρκετά λάθη έδωσαν προβάδισμα στην ομάδα του Βόλου με 16-12. Στο σημείο εκείνο όμως η ΕΑΛ έκανε την αντεπίθεση της κάνοντας το 16-21 και πήρε το σετ με 19-25.

Στο δεύτερο σετ η ΕΑΛ προηγήθηκε μέχρι και πέντε πόντους αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν και οι ομάδες να συμβαδίζουν μέχρι το 18. Εκεί ένα ξέσπασμα των παικτών της Αργώ έκανε το 1-1 σετ με σκορ 25-21.

Τρίτο σετ και αντιγραφή του δεύτερου. Η ΕΑΛ προηγήθηκε, η Αργώ ροκάνισε τη διαφορά, ισοφάρισε 17-17 και το κατέκτησε με το ίδιο τρόπο και ίδιο σκορ.

Στο τέταρτο σετ οι φιλοξενούμενοι μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν το παιχνίδι, πίεσαν,  ήταν σχεδόν αλάνθαστοι και το κέρδισαν σχετικά εύκολα με 13-25 για να ισοφαρίσουν σε 2-2.

Οι παίκτες της ΕΑΛ μπήκαν και στο πέμπτο και τελευταίο σετ με κεκτημένη ταχύτητα και δεν έδωσαν το περιθώριο στον αντίπαλο να πάρει το ματς, κερδίζοντας το με 10-15.

Οι αθλητές και των δύο ομάδων απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων για τις προσπάθειες τους και το θέαμα που παρουσίασαν. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με καταπληκτικές φάσεις και ράλι που διήρκεσαν και δύο με τρία λεπτά.

Πολύ καλή η διαιτησία του κυρίου Κολτσίδα.

Τα σετ: 19-25 (27′), 25-21 (27′), 25-21 (32′), 13-25 (22′), 10-15 (20′).

Συνθέσεις:

ΑΡΓΩ: (Γεωργουλάς Σ) Σκιαθίτης Α, Σαράτσης Ε, Πασχαλίδης Α, Σπανουδάκης Γ (L), Βυσαρίου Α, Αναστασίου Β, Παξιμαδάκης Χ, Κασιούρας Κ, Ξενοκώστας Σ.

ΕΑΛ: (Γαλάνης Ε), Νταφούλης Α, Γερομίχαλος Α, Ρήγας Β, Ρήγας Σ, Τσέτσιλας Κ, Παπαθανασίου Α, Σιώμος Ε, Πράπας Χ, Πανταζόπουλος Κ, Πηλίτσης Π (L).

Διαιτητές: Κολτσίδας Ε, Κόρκου Ε.

Βαθμολογία:

 

 

Ο τελευταίος πόντος

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο