//ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

Την πρώτη της νίκη στη φετινή περίοδο κατέκτησε η ανδρική ομάδα της ΕΑΛ.

Σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στο ΔΑΚ Λαμίας επικράτησε εύκολα του τοπικού Φιλαθλητικού με 0-3 σετ (16-25, 21-25, 20-25).

Η ομάδα της Λάρισας κέρδισε εύκολα το πρώτο σετ με καλό σέρβις και ελάχιστα λάθη αφού πήρε γρήγορα διαφορά ασφαλείας και τους γηπεδούχους να κυνηγούν συνεχώς στο σκορ.

 

Στο δεύτερο σετ, οι δύο ομάδες πήγαιναν σχεδόν πόντο πόντο μέχρι το 10-10 περίπου. Η ομάδα της Λαμίας προηγήθηκε παίρνοντας ένα μικρό προβάδισμα αλλά η ΕΑΛ αντέδρασε θετικά, ισοφάρισε 16-16 και κέρδισε το σετ με 21-25.

Η ΕΑΛ έχοντας πλέον καλύτερη ψυχολογία, προηγήθηκε και στο τρίτο σετ με 4-8 και 9-11 και έφτασε στα μισά του σετ έχοντας προβάδισμα 5 πόντων (10-15). Αύξησε τη διαφορά στη συνέχεια σε 12-20 με τους γηπεδούχους να επιχειρούν την επιστροφή αλλά να μην τα καταφέρνουν και τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 0-3 με 20-25.

Αρκετό χρόνο συμμετοχής πήραν και οι νεαροί αθλητές από τα τμήματα υποδομής που πλαισιώνουν την ανδρική ομάδα, με πολύ καλή απόδοση, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ: Μπενιάτας, Μπάρας, Αθανασίου, Κουφιώτης, Φλώρος, Τζουβάρας, Δικαστόπουλος, Μαυράδας, Κουτρομάνος, Φιλιππόνε

ΕΑΛ: Κουτσομάρκος Κ., Μπλατσιώτης, Κούντριας, Ναλετάκης, Κουτσομάρκος Β., Γαλάνης, Μαγκούτης, Τσέτσιλας, Καλύβας, Πανταζόπουλος.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Φιλαθλητικός-ΕΑΛ        0-3

ΣΦΦΑ Άμιλλα-ΑΕΛ         0-3

ΑΣ Αργώ-ΑΟ Ακαδημία 3-1

ΣΠΑΚ-ΑΣ Δωρίδας        3-0

Η βαθμολογία:

ΣΠΑΚ                 6

ΑΕΛ                    6

ΑΣ Αργώ           6

ΑΟ Ακαδημία    3

ΕΑΛ                    3

Φιλαθλητικός  0

ΣΦΦΑ Άμιλλα   0

ΑΣ Δωρίδας     0

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο