//ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα Παίδων της ΕΑΛ, απέναντι στην ομάδα του Ερμή Αγιάς την Κυριακή το απόγευμα.

Στον αγώνα που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ οι παίκτες της ΕΑΛ, παρά τη μέτρια εμφάνιση, κέρδισαν εύκολα την πρωτοεμφανιζόμενη μετά από αρκετά χρόνια, ομάδα της Αγιάς.

Οι δύο προπονητές έδωσαν αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές και οι λιγοστοί φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι.

Ο αγώνας διεξήχθη στις 7 το απόγευμα, στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου του πρωταθλήματος παίδων ΕΣΠΕΚΕΛ.

Τα σετ του αγώνα: 25-15, 25-18, 25-22.

Το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύο ομίλους με τη συμμετοχή των ομάδων:
Α΄όμιλος: Ε.Α.Λάρισας, Α.Σ. Αργώ Βόλου, Α.Ε.Λάρισας, Γ.Σ. Ερμής Αγιάς.
Β΄όμιλος: Σ.Φ.Φ.Α. Άμιλλα, Σ.Π.Α.Καρδίτσας, Γ.Σ. Αντίκυρας, Α.Π.Σ. Φθία.
Θα διεξαχθεί πρωτάθλημα δυο γύρων με βαθμολογία. Στην συνέχεια οι δυο πρώτοι από κάθε όμιλο θα αγωνιστούν σε διπλούς αγώνες, χιαστί. Οι νικητές των αγώνων αυτών θα παίξουν τελικό σε ουδέτερο γήπεδο και ο νικητής του τελικού θα περάσει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.

 

Συνθέσεις των ομάδων:
ΕΑΛ: (Γαλάνης Ε) Νταφούλης Α, Παπαθανασίου Α, Πράπας Χ, Τσέτσιλας Κ, Πηλίτσης Π, Σπανός Κ, Ρήγας Β, Ρήγας Σ, Πανταζόπουλος Κ.
Γ.Σ. ΕΡΜΗΣ: (Τσιρογιάννης Χ), Ζέικος Δ, Κασίδας Χ, Γκαρανές Θ, Μποτζιόρδος Χ, Χονδροδήμος Ν, μάρκου, Ι, Μούσιας Π, Σκανδαλος Γ, Δανιήλ Δ, Κουλουκτσής Ρ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κατσιούλης Χ, Νταβαρούκα Γ.

Αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου
Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ- Γ.Σ. ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ 3-0
Α.Σ. ΑΡΓΩ  Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ 3-0

Αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου
Σ.Π.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΣΦΦΑ ΑΜΙΛΛΑ 3-2
Γ.Σ. ΑΝΤΙΚΥΡΑ-Α.Π.Σ. ΦΘΙΑ 1-3

Η βαθμολογία του Α΄ομίλου

Η βαθμολογία του β΄ομίλου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο