//ΜΕ FULL ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Α.Λ.

ΜΕ FULL ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Α.Λ.

Με «Full τις μηχανές» και έχοντας χάσει μόνο ένα σετ σε όλο το πρωτάθλημα, μέχρι σήμερα, οδεύει προς την Α2 η ανδρική ομάδα VOLLEY της ΕΑΛ! Στο παιχνίδι της Κυριακής, επικράτησε σχετικά εύκολα επί της ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ,  η οποία είναι δεύτερη στον Ζ’ όμιλο του πρωταθλήματος Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ.

Το παιχνίδι έληξε με καθαρή νίκη της ΕΑΛ με 3-0 (25-17, 25-20, 25-20) σε 64 λεπτά. Αγωνιστικά, η Ε.Α.Λ. μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και δεν άφησε πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενους να αμφισβητήσουν την κυριαρχία της με αποτέλεσμα το 1ο σετ να τελειώσει σε 20 λεπτά με σκορ 25-17. Στο δεύτερο σετ η Αργώ ξεκίνησε με ένα σερί 6-0, αφού οι γηπεδούχοι με άσχημη υποδοχή και όχι καλές επιθέσεις τους έδωσαν το δικαίωμα να ελπίζουν για κάτι καλύτερο. Σ’ αυτό το σημείο όμως η Ε.Α.Λ. ανέβασε την απόδοσή της, βελτίωσε την υποδοχή της και κατάφερε να τελειώσει το σετ με 25-20 σε 27 λεπτά. Στο τρίτο σετ η Ε.Α.Λ. μπήκε με κεκτημένη ταχύτητα και χωρίς πολλά- πολλά, «καθάρισε» το σετ και το παιχνίδι σε 17 λεπτά με 25-20. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Βόλου προέβαλε σθεναρή αντίσταση και έδειξε πως έχει μέλλον.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ΕΑΛ ξέφυγε πλέον με 6 βαθμούς από τη δεύτερη ΑΡΓΩ και για να μην ανέβει στην Α΄2, πρέπει στα 3 εναπομείναντα παιχνίδια (1 εξ αναβολής με τη ΔΕΣΚΑΤΗ) με τις 2 τελευταίες ομάδες της κατηγορίας (ΔΕΣΚΑΤΗ και ΑΕΛ) να έχει 3 καθαρές ήττες.

Οι διοικούντες, προπονητής και παίχτες περιμένουν την επόμενη αγωνιστική με τη ΔΕΣΚΑΤΗ να κλειδώσουν και μαθηματικά την άνοδο και να γιορτάσουν την επιστροφή στις μεγάλες κατηγορίες μετά το 1979 που αγωνίζονταν η ΕΑΛ στην Α΄ΕΘΝΙΚΗ.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων στο χθεσινό παιχνίδι:

Ε.Α. Λάρισας: (Ματίκας), Μωυσιάδης, Περουλάκης, Καραμπατής, Ναλετάκης, Μαγκούτης, Ματίκας, Γαλάνης (L),  Ματούλας, Μαντάρας, Καλύβας, Σκαρμούτσος.

Α.Σ. ΑΡΓΩ: (Γεωργουλάς), Τσιάκαλος, Κούντριας, Πασπαράκης, Ισλαμάι, Τερνιώτης, Γκριμπίζης, Σωτηρίου (L),  Ιτούδης, Βούλγαρης, Κόκκας, Παπαδημητρίου, Μορφίδης

 

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Ασκληπιός Τρικάλων – Φιλαθλητικός Λαμίας 3 -2

Ε.Α.Λάρισας -Αργώ Βόλου 3 – 0

Α.Ε.Λάρισας – Γ.Σ.Δεσκάτης Γρεβενών 3 – 0

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ                               27

2. Α.Σ.ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ                       21

3. Φ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ                                 16

4. Α.Ψ.Λ.ΜΕΔΕΩΝ                           14

5. Α.Σ.ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ         11

6. Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ                               7

7. Γ.Σ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ                            0

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο