//ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ 2017 ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ

ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ 2017 ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ

Τέλος με νίκη στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας για το 2017 μετά και από τη χθεσινή επικράτηση επί της Άμιλλας Τρικάλων.

Σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων η ΕΑΛ κέρδισε εύκολα την αντίπαλο της που συμμετέχει στο πρωτάθλημα με την εφηβική της ομάδα.

Παρόλο που οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με ενθουσιασμό και προηγήθηκαν, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, προηγήθηκαν και τελείωσαν το σετ με 11-25 σε 17′.

Οι φιλότιμες προσπάθειες των παικτών της Άμιλλας συνεχίστηκαν αλλά δεν μπόρεσαν να καταφέρουν κάτι καλό και φτάσαμε στο 0-2 με 14-25 σε 19′.

Ίδια εικόνα και στο τρίτο σετ με τελικό αποτέλεσμα 17-25 σε 23′ και συνολική διάρκεια του αγώνα 1:05 ώρες.

Η ΕΑΛ παρουσιάστηκε με αρκετές απουσίες παικτών λόγω ιώσεων και επαγγελματικών υποχρεώσεων, με αποτέλεσμα οι “μικροί” που ακολούθησαν την αποστολή να πάρουν πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής, με ιδιαίτερα καλή απόδοση.

Ιδιαίτερα μαχητική εμφανίστηκε και η νεανική ομάδα της Άμιλλα, στην οποία ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πορεία του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σ.Φ.Φ.Α. ΑΜΙΛΛΑ: (Γούλας Ε.) Μαραγκός Ι, Αναγνώστου Π, Κελεπούρης Σ, Τσιγαρίδας Λ, Πέτσιας Α, Τέγος Θ, Ψαρρής Θ, Μητάκος Β.

Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ: Κουτσομάρκος Κ, Κουτσομάρκος Β, Ναλετάκης Χ, Κούντριας Γ, Γαλάνης Ε (L), Μπλατσιώτης Π, Πανταζόπουλος Κ, Πράπας Χ, Τσέτσιλας Κ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χουλιαρόπουλος Δ, Βήτας Β, Υφαντή Π.

Ο τελευταίος πόντος του 2017

Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

20:00 ΣΦΦΑ ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ- Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ 0-3

19:30 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 3-0

19:00 Σ.Π.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ 3-0

18:00 Α.Σ. ΔΩΡΙΔΑ ΕΡΑΤΕΙΝΗΣ – Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 0-3

Η βαθμολογία

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο