//ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Τη βασιλόπιτα για το 2018 έκοψε το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΕΑΛ, σε μια λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Αλκαζάρ, που πλημμύρισε από χαρούμενες παιδικές φωνές και παιχνίδι.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Σπύρος Μπαρμπούτης, αθλητές της ανδρικής ομάδας, των τμημάτων υποδομής, των ακαδημιών, αλλά και πολλών γονείς και φίλοι.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της ΕΑΛ που τόνισε τα εξής:

“Το 2018 είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για την ΕΑΛ αφού φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου αλλά και από την ίδρυση του τμήματος βόλεϊ ανδρών. Η ΕΑΛ είναι ο σύλλογος που έφερε το βόλεϊ στη Λάρισα και πρωταγωνίστησε για πολλά χρόνια στις μεγάλες κατηγορίες.

Η ΕΑΛ έχει αναδείξει σε όλα αυτά τα χρόνια μεγάλους αθλητές, αλλά κυρίως σωστούς ανθρώπους, καταξιωμένους επιστήμονες και επαγγελματίες και έχει προσφέρει τα μέγιστα στον αθλητισμό της πόλης.

Ευχαριστούμε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον αθλητισμό και πολύ περισσότερο που εμπιστεύονται την ΕΑΛ.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς του ανδρικού τμήματος, που με τη βοήθεια τους συμβάλλουν τα μέγιστα στην υποστήριξη των ομάδων του τμήματος. Κλείνοντας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, καλή πρόοδο στους μαθητές, καλή σταδιοδρομία στους μεγαλύτερους και πάντα επιτυχίες σε ομαδικό προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο.”

Το λόγο αμέσως μετά έλαβε ο γενικός αρχηγός του τμήματος κος Γιάννης Περουλάκης.

Στη φετινή αγωνιστική περίοδο, στόχος του τμήματος ήταν η ανανέωση και η μείωση του μέσου όρου ηλικίας της ανδρικής ομάδας και παράλληλα η υψηλότερη θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Επίσης η ενδυνάμωση των τμημάτων υποδομής και η προσέλκυση νέων παιδιών στις ακαδημίες και τα αναπτυξιακά τμήματα, με απώτερο σκοπό τις μελλοντικές διακρίσεις. Όλα αυτά προς το παρόν επετεύχθησαν και συνεχίζουμε δυναμικά.

Ευχαριστούμε αθλητές, γονείς, φίλους και χορηγούς που μας εμπιστεύονται για την πρόοδο του Συλλόγου”

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο